Avedko - rvs maatwerk en plaatwerk

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Avedko.

Elektrakast tuin

RVS schakelkast

Bent u op zoek naar een elektra kast tuin? Dan bent u bij Avedko aan het juiste adres! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van RVS maatwerk, waaronder ook de behuizingen voor elektrakasten. Door de hoge kwaliteit, klantgericht denken, productinnovatie en efficiënt produceren onderscheidt Avedko zich in de markt. Avedko is hiermee in staat tot het leveren van maatwerk naast een vaste range aan standaardbehuizingen.

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat Avedko voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder!

Elektrakast tuin van Avedko

Avedko’s behuizingen bewijzen keer op keer hun duurzame, vandalisme- en weersbestendige waarde. Overal kom je de producten van Avedko tegen. Wij mogen dan ook worden gerekend tot ‘s lands meest toonaangevende producent van roestvast stalen (buiten-)behuizingen.

Wij hebben het gehele proces in eigen beheer, wat voor u als klant vele voordelen oplevert. Allereerst doen wij naast de productie, ook het ontwerp en de levering zelf, waardoor wij goed en snel in kunnen spelen op uw wensen. Daarnaast zijn we hierdoor ook heel flexibel en kunnen we snel schakelen. Vrijwel elk vraagstuk is voor ons op te lossen!

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat Avedko voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder! Ook zijn we dankzij onze kennis en ervaring goed in staat om u te adviseren over de juiste en passende oplossingen voor uw vraagstuk. Tot ziens bij Avedko!