Avedko - rvs maatwerk en plaatwerk

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Avedko.

RVS kabelgoot buiten

RVS schakelkast

Bent u op zoek naar een RVS kabelgoot buiten? Dan bent u bij Avedko aan het juiste adres! Of het nu gaat om design, veiligheid of duurzaamheid, Avedko’s RVS maatwerk is van topkwaliteit en dus altijd de beste keuze. We zijn een familiebedrijf dat al sinds 1920 bestaat. Sinds die tijd zijn we gespecialiseerd in RVS plaatwerk en beschikken we als producent van roestvast stalen behuizingen dan ook over de laatste technieken en kennis. Wat uw wensen in RVS maatwerk ook zijn, zwel in de maatvoering als de uitstraling en uitvoering zorgen wij altijd voor een kwalitatief product.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

RVS kabelgoot buiten van Avedko

Als u een RVS kabelgoot van Avedko neemt, weet u zeker dat u goed zit. Onze producten bewijzen keer op keer dat ze kwalitatief goed zijn. Ze zijn bestand tegen vandalisme en verschillende weerstypen. U ziet onze kasten overal staan, en inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste producent van Nederland op het gebied van RVS behuizingen, beschermprofielen en halffabricaten.

Wij nemen het ontwerp, de productie en de levering van de kasten voor onze rekening. Omdat we het gehele proces in eigen beheer doen, is het heel makkelijk om snel te schakelen met onze klanten en zijn we ook heel flexibel. Hierdoor kunnen wij vrijwel elk vraagstuk oplossen! Dankzij onze kennis en ervaring zijn we niet alleen in staat om elk soort kast te realiseren, maar geven we ook graag advies over de mogelijkheden. Ons ontwerpteam weet altijd weer het juiste ontwerp in elk soort situatie te realiseren.

Contact

Bent u benieuwd naar wat Avedko voor u kan betekenen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen.