Avedko - rvs maatwerk en plaatwerk

Random image: studio_sidebar5

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Avedko.

RVS op maat

RVS schakelkast

Bent u op zoek naar RVS op maat? Dan bent u bij Avedko aan het juiste adres! Wij verzorgen uw RVS op maat, geheel naar uw wensen. Avedko is een familiebedrijf dat al sinds 1920 bestaat. Sinds jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in RVS plaatwerk en wij beschikken als producent van roestvast stalen behuizingen dan ook over de laatste technieken en kennis op het gebied van plaatwerk. Wat uw wensen in RVS maatwerk ook zijn, zowel in de maatvoering als de uitstraling en uitvoering van de behuizing zorgen wij altijd voor een kwalitatief product.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

RVS op maat van Avedko

De RVS behuizingen van Avedko zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Kostbare telemetriebesturingen en energienetwerken in de openbare ruimte verdienen de meest optimale bescherming tegen storende invloeden van buitenaf. In dat geval is het een geruststellende gedachte terug te kunnen vallen op de duurzame behuizingen van Avedko.

Niet alleen de productie van uw RVS op maat is bij Avedko in goede handen, maar wij regelen ook voor u het ontwerp en achteraf de levering. Alles valt bij Avedko dus onder één dak, wat voor u als klant alleen maar voordelen met zich mee brengt. Zo zijn we bijvoorbeeld erg flexibel doordat het hele proces door ons te wijzigen is. Daarnaast zijn we hierdoor ook in staat om razendsnel te kunnen schakelen, en kunnen we vrijwel elk vraagstuk oplossen!

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd wat wij van Avedko voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder bij het maken van beslissingen. Tot ziens bij Avedko!