Avedko - rvs maatwerk en plaatwerk

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Avedko.

RVS schakelkast

Zoekt u naar een schakelkast waterdicht? Dan bent u bij Avedko aan het juiste adres. Of het nu gaat om design, veiligheid of duurzaamheid, Avedko’s RVS maatwerk is van topkwaliteit en dus altijd de beste keuze. Avedko is een familiebedrijf dat al sinds 1920 bestaat. Sinds jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in RVS plaatwerk en wij beschikken als producent van roestvast stalen behuizingen dan ook over de laatste technieken en kennis op het gebied van plaatwerk.

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder met een passende oplossing!

Avedko gaat mee met de veranderende eisen en wensen

Om aan de immer veranderende eisen en wensen te kunnen voldoen en voor praktisch ieder vraagstuk en budget een passende oplossing te kunnen bieden, maakt Avedko gebruik van hypermoderne technieken en faciliteiten en de expertise van vakbekwaam personeel. Het productieproces is voor een belangrijk deel geautomatiseerd, waardoor een constante kwaliteit geboden kan worden tegen een gunstige prijs en levertijdgarantie.

Ook op het gebied van maatwerk hebben wij door onze jarenlange expertise een goede reputatie opgebouwd. Avedko behuizingen zijn een begrip wanneer het gaat om kwalitatief hoogwaardige en innovatieve oplossingen voor een breed spectrum aan toepassingen.

Meer informatie schakelkast waterdicht

Heeft u vragen of bent u er al over uit dat een schakelkast wilt van Avedko? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan te popelen om samen met u aan de slag te gaan! Contact opnemen kan door ons contactformulier in te vullen op onze contact pagina.