Avedko - rvs maatwerk en plaatwerk

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Avedko.

RVS schakelkast

Zoekt u naar schakelkasten buiten? Dan is Avedko de aangewezen partij om u verder te helpen. Avedko heeft een ruim aanbod schakelkasten binnen haar pakket voor uiteenlopende toepassingen, van de openbare verlichting tot de levensmiddelen industrie.

Doordat we het gehele productieproces in eigen beheer hebben, kunnen we de schakelkasten snel leveren. Uw order is bij ons in goede handen, want voor vrijwel iedere situatie kunnen wij een betrouwbare RVS schakelkast leveren. Dus vertel ons uw wensen en wij gaan ermee aan de slag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Avedko is niet meer weg te denken uit het straatbeeld!

Avedko’s behuizingen bewijzen keer op keer hun duurzame, vandalisme- en weersbestendige waarde. Overal kom je de producten van Avedko tegen. Avedko mag dan ook worden gerekend tot ‘s lands meest toonaangevende producent van roestvast stalen (buiten-)behuizingen.

Door de hoge kwaliteit, klantgericht denken, productinnovatie en efficiënt produceren onderscheidt Avedko zich in de markt. Avedko is hiermee in staat tot het leveren van maatwerk naast een vaste range aan standaardbehuizingen. Producten worden in eigen beheer ontworpen en vervaardigd door gekwalificeerd personeel en een ultra modern machinepark met eigen poedercoatstraat, die in elke gewenste RAL-kleur kan spuiten. Avedko beschikt over een zelfstandig wagenpark, zodat ook het transport flexibel en efficiënt is in te passen. Deze volledig self-supporting werkwijze stelt Avedko in staat adequaat in te spelen op de specifieke wensen van de klant op het gebied van maatvoering, inrichting en aankleding van de behuizing.

Contact opnemen over schakelkasten buiten

Heeft u vragen of bent u er al over uit dat een schakelkast wilt van Avedko? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan te popelen om samen met u aan de slag te gaan! Contact opnemen kan door ons contactformulier in te vullen op onze contact pagina.